Vuosi 2014

Vuosi 2014

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Hevostarvikkeita

Huomenta!

Eilen tuli illalla töiden jälkeen käytyä kaupassa ostamassa ruokaa pääsiäisenajaksi. Pöytään tulee päivien aikana ainakin pitaleipiä, lohta ja pitzaa. Pitzasta meinaan ottaa kuvia sillä meinaamme kokeilla paistaa pitzat leivinuunissa kiven päällä. Toivottavasti onnistuu ja tulee hyvää!

Eilen käväisin pikaisesti myös Hööksissä. Viimekerralla sain täyden leimakortin ja sain siis 15€ alennusta tämänpäivän ostoksista. Rimpulle tarttui harjakivi joka Brudillakin on. Muutaman euron hintainen ihmekivi jolla kyllä karvaa lähtee enemmän kun muilla harjoilla yhteensä.


Brudilla on viisi satulahuopaa. Itse en käytä Brudilla juuri koskaan satulaa vaikka rimpun satulaa voisimmekin lainata. Tykkään mennä hevosella ilman satulaa. Pehmeät huovat ovat parhaita koska tytöltä on kulunut karvat ratsastusvyn pehmukkeiden kohdalta aikoinaan ohuiden huopien kanssa. Kävin kuukausi sitten hööksissä kysymässä että mikä tuote olisi paras iskunvaimentaja huovan alle ja sain mukaani geelialustan jonka pitäisi toimia. Geelialusta on osoittautunut parhaaksi vaihtoehdoksi, melkein kaikki karva on kasvanut takaisin :)

Uusi huopa tarttui mukaan pääsiäisen kunniaksi, ihanan keltainen. Kesää odotellessa


Olen hevostenkanssa aikamoinen välineurheilija.. Lupaan kuvailla ainakin osan tavaroistamme loman aikana.  Voisimpa antaa teidän kurkata myös varustekoppiin jossa kamera ei ole vielä käynyt.

Rimppu sai uuden sinisen riimun ja narun. Olen etsinyt Rimpulalle turkoosia riimua jo jokin aikaa mutta Hööksin sininen oli lähinnä kun ihan vastaavaa ei mistään ole löytynyt.


Tänään olisi tarkoitus lähteä maastoilemaan tonne liejuun. Hevoset on pihalla sadetakit päällä ja vettä sataa kaatamalla. Toivottavasti pääsiäisen muu sää on kaunista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti