Vuosi 2014

Vuosi 2014

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kuvia meneeltä viikolta

Ei vitsi. Nyt skarppaan kyllä blogin kanssa. Minulla viimeiset lomapäivät edessä ja keskiviikkona palaan takaisin töihin. Olen luvannut kuvailla paremmin talliamme joten lupaan toteuttaa sen huomenna.

Nyt kuviin siis menneeltä viikolta.

Menneellä viikolla ollaan kasattu uutta vitriiniä johon lainasin rahaa siskolta... Palkkaa odotellessa.....


Olen harjoitellut kuvaamista paremmalla kameralla, jos opin niin kuvanlaatukin tulee parantumaan huimasti. Ei pikkupokkarilla ilman salamaa kuvailla oikein mitään..


Olen vaihtanut taas olohuoneen pöydän koristeita tapani mukaan

Olen kerännyt hevosille nokkosta ja kuivannut niitä uunissa


Olen leiponut sämpylöitä


Ja olen herkutellut niitä iltavalaistuksessa telkkarin ääressä. Pakko muuten kertoa että istun keinutuolissa joka aamu ja ilta ja syön siinä aamu ja iltapalat jos olen yksin. Tästä on tullut oikein tapa :)


Ja kun olet laitellut jo ensimmäisiä kynttilöitä illalla palamaan olen haaveillut vähän syksystä ja joulustakin. Myönnetään, olen jouluttaja.

4 kommenttia:

 1. Ihania hevosia sinulla! Itekki vähän heppahöperö :) Ja kaunis koti :) Tervetuloa vaan seuraamaan meikäläisen jouluvalmisteluja!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Joo heppahöperyys on kyllä ihanaa, menee ihan käsi kädessä tämän joulutuksen kanssa ;)

  Joo ehdottomasti tulen seuraamaan!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana koti ja talli ja puitteet! Toivon todella, että tästä meidän "jutusta" syntyisi jotain! Mä syötän hevosille myös yrttejä, nyt juuri menossa nokkosta ja valkosipulia (joka tosin kaupasta ostettu). Nähdään aamulla!
  t. Heta

  VastaaPoista
 4. Kiitos vaan!

  Me ollaan kyllä tykätty Aletasta! Siellä ne yhdessä pitävät ikävää sateensuojassa pihatossa ja heinäverkosta rouskuttelevat heinää. :)

  VastaaPoista