Vuosi 2014

Vuosi 2014

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Makkari vaihtoi paikkaa

Nyt tuntuu ihan siltä että miksi emme tajunneet jo aiemmin..

Makuuhuone on niin paljon parempi yläkerran aulassa. Tilava ja valoisa. Huone on näyttävä kattoparruineen joten siitä oli ihan mukava heräillä valoisaan sunnuntai-aamuun :)


Pussilakana on Jotexilta. Mukavan karhean tuntuiset, en tykkää liian pehmeistä pussilakanoista vaan nimen omaan sellaisista karhean puhtaista.


Portaiden puoleisella seinustalla on minun vaatekaappini


Katossa menee tukirakenteina hienot parrut. Eivät ole uudistuotantoa vaan ihan aitoa vanhaa


Ovesta pääseekin vanhaan makkariin eli nykyiseen tietokonehuoneeseen. Tämä ratkaisu on niin hyvä meille koska johdot, näytöt ja näppäimistöt eivät ole kauneinta katsottavaa ja nyt pöytä ei osu heti silmiin toisin kun aulassa ennen ollessaan... Jotain hyötyä tästä projektista oli myös siinä että Marko järjesteli tavaransa siististi ja johtoineenkin pöytä näyttää oikein siedettävältäTietokonepöytää vastakkaisella seinustalla on iso valkoinen vaatekaappi. Se vetää sisäänsä kaikenlaista sistushässäkkää, silitysrautaa yms.. Seuraava projekti lienee selvä.

Tämä ruma kuva ihan vain siksi että ymmärtää paremmin mittasuhteet. Portaat ja vieressä vessan ovi


Ystävilleni ja perheelleni tässä samalla tiedotetaan että kuvianne mustavalkoisina näihin tyhjiin kehyksiin kaivataan!


Jos palataan ajassa takaisin ihan tänämpäivän aamuun niin meillä näyttää aina tältä


Jonkun mielestä on ehkä inhottavaa kun koira oikeasti on lakanoissa. Mekin ollaan yritetty vierottaa lottaa useampaan kertaan mutta lopulta se menee siihen että itse pyydetään se takasin sänkyyn. Sen kanssa on illallakin kivaa mennä nukkumaan kun paleltaa kun sen turkki on lämmin.

Anicasta poiketen Lotasta ei lähde paljonkaan karvaa eikä meidän valkoiset lakanat ole koirankarvan peitossa.. Tuntuu että enemmän valkoisen karvan vaikka Anicalla ei mitään asiaa sänkyyn olekkaan.. :)

Palailen huomenna muissa asioissa!

2 kommenttia:

  1. Hauska nähdä ottamani kuva Rimpusta seinälläsi. Maailma (tai Suomi) on sitten pieni :D

    VastaaPoista
  2. Tervehdys! Totta tosiaan siltä välillä tuntuu. Nykyään Rimppu on Heidin kanssa siirtynyt muualle mutta kaunis kuva pitää säilyttää muistona mukavasta herrasta :)

    VastaaPoista