Vuosi 2014

Vuosi 2014

lauantai 5. toukokuuta 2012

Valoisa aamu

Ihanan valoisa aamu. Ihan toisenlainen kun eilen. Kävin kahdeksan jälkeen viemässä hevosille aamuheinät, siellä ne höristelivät tyytyväisen oloisena ihottumaloimet päällä. Joo, eli ollaan alotettu ihottumaloimitus. Ennen oireiden syntymistä aloitettu loimitus on kaiken a ja o ja siksi aloitimmekin nyt. Pörriäisiä pyörii jo hyvät määrät pihalla ja itseänikin pisti joku pistävä otus, olisiko voinut olla jo hyttynen?

Käytiin eilen kaupassa. Yleensä käydään aina perjantaisin mutta koska olin perjantaina syömässä myöhään iltaan siirrettiin kauppareissu lauantaiksi. Ostin reilunkaupan ruusuja, olivat hyväkuntoisen näköisiä ja viimeinen pussi niitä minulle ainoaa oikeaa väriä, valkoista.

Synttärikukat eivät olleet valkoisia mutta ne sopivatkin sen hetkiseen kodin värimaailmaa eli hienosti ajalteltu Markolta :)


Minulla on yksi harratus ja keräilyn kohde. Joskus silloin tällöin tykkään pelailla koneella ja olen ostanut itselleni ihan oman pelikoneenkin. Läppärillähän kirjoittelen blogin ja surffailen muuten, pelikone on pelkkä pelikone. Aamusella ajattelin syventyä uusimpaan The simssiin.


Kone on aina käyttövalmiina mutta ei ole keittiön pöydällä kun pelihetkellä. Keittiön pöydän vieressä on kaappi ja kone makoilee kaapin alaosassa aina kun ei ole käytössä. Johdot ovat valmiina kiinni niin että vaan nosto ja pelaamaan. Aina kun ehtii ;)

Markon vanhemmat muistivat myös syntymäpäivä lahjalla. Hauska lokerikko johon pitää nyt alkaa taiteilla nimilappuja. Tarpeellinen kaiken pikkusälän säilyttämiseen!


Eteisessä vaihtui vähän järjestys ja penkki vaihtoikin paikkaa ikkunaseinälle ulko-oven viereen


Ja sitten siihen valokuva projektiin.

Ideana laittaa koko käytävä valokuvilla. Kaikkien rakkaiden, ystävien ja tietysti eläimien. Ainoastaan valkoisin kehyksin, toki olisi mahtavaa jos melkein kaikki kehykset olisivat erilaisia sekä ainoastaan mustavalkokuvin.

Tällä tyylillä vältytään sekavasta vaikutelmasta vaikka kokoja ja muotoja onkin erilaisia niin yleisilme pysyy siistinä.

Nyt vasta muutama kuva esilläYläkerrassa vielä nukutaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti