Vuosi 2014

Vuosi 2014

torstai 19. syyskuuta 2013

Jos sataa niin..

Jos sataa. Silloin on ainakin sata juttua mitä voi tehdä kotona. Ainakin meillä. Heppajutut tein ihan ekaksi silloin kun ei vielä satanut yhtään vettä.

Sisällä kotona syvennyin ensin tietysti niihin koulujuttuihin. Olen kuullut tarinoita koulutöiden kasaantumisesta, olen vakaasti koittanut siis tehdä työt ajoissa ja kunnolla ilman kiirettä.Seuraavassa hetkessä tajuan että pyykkiä pitää laittaa koneeseen ennen iltaa.


 Sain vanhemmilta tosi ihanan uuden pyykinpesukoneen syntymäpäivälahjaksi huhtikuussa. Elelin ilman konetta tammikuun lopusta huhtikuuhun. Koneen saatuani olen pessyt ahkerasti. Ihana kosketusnäyttö tässä koneessa.

 
 Jatkoin koulutehtävät loppuun. Ajattelin imuroida vielä tänään. Kivempi huomenna aloittaa viikonlopun vietto puhtaassa kodissa. Inhoan sitä perjantai siivousta. Pitää ottaa ehkä tavaksi torstai siivous.


Vuoden alusta hemmottelin itseäni ja ostin ihanan imurin. Kuin karkki. Vaalean sininen ja mikä johto. Ostopäätös tapahtui johdon perusteella ja tehotkin oli kohdillaan valkoisen paimenkoiran karvan imurointiin.

Imuroinnin jälkeen muistin että koirille ruokaa!


Molemmilla koirilla on menossa tämmöinen "en syö kaikkea" kausi. Ruokaa jää jokapäivä kuppiin ja keskellä yötä niitä syödään ja kolistellaan kippoja..

Koirien ruokailua vahtiessa räpsäytän kuvan eteisen peilistä


Kun kaikki on hoidettu, muutamat kynttilät päälle ja soffalle. Tänään olen yksin kotona ihan iltaan asti. Mitähän sitä vielä keksisi muuta?

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti