Vuosi 2014

Vuosi 2014

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Palaamme takaisin!

Muutoksien tuulet ovat ohi. Blogi palailee pitkästä aikaa melko pitkäksi venyneeltä tauoltaan. Toivottavasti inspiraatiota riittää.

Muutoksista sen verran että talon väki on vaihtunut. Entisen mieheni kanssa tiet erosivat, ilman suurta draamaa. Nykyisin taloa asuttavat avomies, koirat, ja hevoset, hevosissa mukana kuvioissa myös hoitohevonen andaluusialainen poika nimeltään Ossi.

Kamerana toimii taas perus pokkari joten kuvanlaatu huononee ikäväkyllä. Jätinkin itseasiassa pitkään kirjoittamatta juuri siksi kun kuvanlaatu harmistutti. Lukijat voivat sitten äänestäää haluavatko lukea tekstejä vähän huonommalla laadulla. Toistaiseksi uutta kameraa ei ole tulossa.

No uusiin kuviin. Kodissa on tapahtunut jonkinverran muutoksiakin sitten viimenäkemän. "Pikkuhuone/toimisto" on kokenut suurimman muutoksen. 
Toimistossa vanha vaatekkaappi sai päälleen laatikoita koulupapereiden arkistointiin. Niin, olen aloittanut myös lähihoitajaopinnot työn ohella oppisopimuskoulutuksella.

 
Makuuhuone on yhä aulassa, siinä on mukava nukkua ja huoneella on kunnon käyttötarkoitus


 Sänky tässä ilman petausta. Heti aamusta varhain.


Yläkertaan on tullut myös televisio. Pakkohan se oli lopulta myöntyä ja onhan se toisaalta kiva katsella sängystä telkkaria.

Alakerrassa aamulla aamu-uniltaan herätetty väsynyt..


Olohuoneessa on keltaisten lehtien sävyjä.


Keittiön ikkunan kaunis syysmaisema

 
Palataan huomenna pihakuvien kanssa. Ne ihanat ihanat callunat...

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin. Mulle kelpaa kyllä kuvien laatu vallan mainiosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa taas seuraamaan! Joo, pokkarilla vaan vakaa käsi niin kyllä ne kuvat ihan ok laatuisia ovat :)

      Poista