Vuosi 2014

Vuosi 2014

maanantai 25. marraskuuta 2013

Heppoja huurteessa

Ihana ihana pakkanen. Maa on kuiva. Anica saa olla ulkona ilman kura haalaria :)


Niin ja jos joku on ihmetellyt miksei Lottaa näy kuvissa niin syy on se että Lotta on muuttanut naapurille. Ero ahdistus äityi melko pahaksi ja lopulta myös Lotta ja Anica alkoi ottaa yhteen niin että veret lensivät että niitä ei voinut enää pitää yhdessä. Lotalla on naapurissa hyvä. Ei tarvitse olla yksin siellä.

Ossi hevonen muutti myös uuteen kotiin ja nyt meillä on taas niin vähän eläimiä. Vaan kolme..


Brudia ramasee

Brudi ja Aletta ottivat muutama kuukausi sitten yhteen pahoin seurauksin. Brudilla meni jalasta puikkoluu poikki ja neiti kävi leikkauksessa jotta jalka saataisiin kuntoon, jos laajempi sepustus klinikka reissusta kiinnostaa niin kommenttia vaan niin alan muistelemaan.

Nyt tytöt ei enää vietä aikaa samassa tarhassa ikävä kyllä. En enää uskalla niitä yhdistää ettei satu uusia vahinkoja.Yllättävän kivuttomasti tämä ero on näillä mennyt. Aidan takaa toisiaan nuuhkuttelevat mutta aika nopeasti tulee kyllä skismaa välille. Issikkaa en halua pitää lopun elämäänsä ja jokin ratkaisu on keksittävä mutta antaa sen nyt odottaa.

 
Anican kanssa haettiin vähän puita että saadaan koti lämpimäksi4 kommenttia:

 1. Voi harmi, kun eläimet ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia. Kuinka hevoset nyt viettävät yöt, eikö teillä ollut pihatto?

  VastaaPoista
 2. Joo on meillä pihatto. Brudi asuu pihatossa ja siihen yhdistetyssä tarhassa. Aletalle on tarhattu oma alue osittain aukealle hiekkatarhan alueelle ja osaksi metsään. Pääsee sääsuojaan metsään jossa on myös katos. Jotain on kuitenkin pian keksittävä ratkaisuksi. Siirtotalli, karsinaelementtejä tms..

  VastaaPoista
 3. mihin on palleron maha kadonnu? :3

  VastaaPoista
 4. Ai sinäkin olet täällä :)) On hienosti kadonnut nyt, sun pitää tulla katsomaan miten hieno (joskin hiukan yli energinen) hän on! :)

  VastaaPoista