Vuosi 2014

Vuosi 2014

lauantai 30. marraskuuta 2013

Joulutunnelmissa

Olen ollut koko aamun ihan yksin. Petri lähti töihin poikkeuksellisesti lauantaina tosi aikasin ja laittoi hevosille heinät. Minä nukuin tosi myöhään untuvatäkin alla lämpimässä. Yöllä oli ollut kylmä ja sen kyllä kodissa huomaa lämpötilassa. Yläkerrassa on nyt 15c mutta se on hyvä lämpötila nukkua. Uni tulee heti ja kun on lämmin peitto ja unikaveri niin on tosi hyvä nukkumalämpötila.

Liian pitkien unien jälkeen lähdin hakemaan puuta ja vein hevosille ekstra heinää ja siivoilin tarhoja. Tarhan siivous onkin taas oma urakkansa kun pitää ensin jäätyneet kasat hakata maasta ennenkuin niitä voi siivota kottikärryihin. Tässä menee aikaa vähän enemmän..

Kun tultiin Anan kanssa sisälle laitettiin piparitaikinat sulamaan. Pitää tehdä pipareita petrin kanssa sitten illalla kun kotiutuu töistä :)
Eilen ruokakaupasta ostettiin taas kukkia kotiin


Olohuoneessa eilen siirsin rahin sohvan eteen että saatiin lisää löhöilytilaa sohvalle. Siinä se näyttääkin ihan kivalle joten ei ole joutunut takaisin ikkunan eteen
Ja sitten yksi juttu.. Joo. Mun oli ihan pakko kuluneella viikolla koristella kuusi. Huomenna on joulukuun ensimmäinen ja silloin on meidän kestokuusen kyllä oltava paikallaa. Nyt se koristaa kotia ihan uudessa paikassa pienet paketit juuressaan. :)Huomenna aukeaa joulukalenterin "sukan" eka luukku. Siitä huomenna lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti