Vuosi 2014

Vuosi 2014

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Ruokaviikko: Keskiviikko

Pidetään ovet ja ikkunat kiinni ettei kuuma pääse sisään ja kylmä ulos, talosta nimittäin.

Lähdin aamulla töihin pyörällä. Olin valinnut päivän asuksi maksimekon jossa on molemminpuolin aika isot halkiot... Tallin kohdalla aamuheinien jälkeen olin lähdössä matkaan pyörällä ja aikaa ei ollut yhtään ylimäärästä. Halkiot kostautui heti kun lähdin siitä ajelemaan. Hameenhelmat hulmuili vaarallisesti renkaiden väliin ja mikä pahinta, vilautin vaatimattomasti koko säären aina alusvaatteisiin saakka. Ei näin. Tuumasta toimeen, ei aikaa vaatteiden vaihtoon, helmat solmuun polvien kohdalle = toimii, äkkiä töihin.

Tiedoksi siis itselleni, maksimekko ei ole vältämättä paras pyöräilyyn mutta tänään lämpötilan takia ehdottomasti paras ulkoiluun.

Ruokahommat oli tänään simppeliä, koska en halunnut kokkailla sisällä ja ulkona ei voinut kokkailla sopivan grilliruoan puuttuessa. Sisälle pinaattikeitot sulamaan ja ulos koirien kanssa.Kyllä pitää koirista pitää huolta helteillä, vettä kuppiin ja turkitkin yleensä kastellaan


Pinaattikeitto ei varmaan tarvitse reseptiä? Ja jos valmisruoasta puhutaan niin meillä ei syödä sitä, paitsi tätä. Minusta tämä on ehdottomasti parempaa kun itsetehty, aina vaan.


Meidän annoskin oli ihan kun tässä pirkan tarjoiluehdotus kuvassa

Nyt meillä olis ohjelmassa heppojen iltatallia ja ruohonleikkausta. Ulos siis matka käy :)

1 kommentti: