Vuosi 2014

Vuosi 2014

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Keinutuoli

Sadepäivä taas. Musta ei kyllä tunnu siltä että on kuumin kesä 100 vuoteen vai mitä ne tämän vuoden tammikuussa taas hehkutti lehdissä?

Jos vettä tulee koko viikon niin harmittaa kyllä. Vaikka en ole sokerista niin ei ratsastuskaan himota maastossa märillä poluilla ja kallioilla ja on myös vaarallista. Kotona peltokentällä pyöritään ponien kanssa sitten.

Käytiin tänään Markon kanssa "shoppailemassa" eletään tällä hetkellä aika pikkubudjetilla mutta koska jotain on aina kiva ostaa niin alennusmyynneistä kannatti käydä katsastamassa tarjonta.

Tarjoustalosta tarttui mukaan kaitaliina -50% alessa muutaman euron hintaan ja tyynyn päällinen 5 €.

Otsikointikin kertoo että Hobbyhallista löytyi se ihana keinutuoli. Olen keinutuoleja joskus katellutkin mutta niiden korkea hinta on jättänyt oston haaveeksi. Hobbyhallista poistopuolelta tuoli lähti todella edullisesti joten se tarttui mukaan heti. !


Koiriakaan ei voi pitää ulkona tänään kauheasti koska Anan peseminen jokaisen ulkoilun jälkeen on aika työlästä...


Onneksi koirille kelpaa nukkuminen ja leikkiminen sisällä. Anan lemppareita ovat tennispallot!


Sadepäivinä sohva näyttää tältä koska sinne on ihanaa kaivautua läppäri sylissä tai kirja kourassaPari tuntia hereillä ja sitten tonne ihanaan sänkyyn nukkumaan. :) Illalla kuitenkin vielä ruoan laittoa ja siivousta.. Huomenna vielä esittelyssä muutamia pieniä juttuja !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti