Vuosi 2014

Vuosi 2014

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kuvia illan hämärässä

Iltavalaistuksessa on ihan erilainen tunnelma. Kuvissa on erilaista lämpöä. Sunnuntai ilta vietettiin leffaa katsoen ja ruokaa laittaen. Uutta nojatuolia ihasteltiin, sen paikka vaihtui vielä. Tulee varmaan vaihtumaan usein, niinkun kaikki täällä... :)


Ihanan taikakupin vasemmalla puolella on tallilyhty. Oikeasti vanha sellainen. Tulee kyllä vähän syksy olo kun laitoin tänään kynttilöitäkin. Yök, ei kuitenkaan vielä. No kohtahan mennään kesän parhaaseen kuukauteen joten toivottavasti lämmintä on vielä luvassa.


Kynttilöitä olohuoneen pöydälläNiin ja eilen kerroin uudesta kaitaliinasta jonka löysin tarjoustalon ale laarista. Merihenkistä sinistä raitaa vielä keittiöön


Pakko kertoa, löysin korin jossa on omenoita tallinnasta. Kori maksoi vaivaiset 3,5€ jo löytöhetkellä tiesin että kori on tosi edullinen koska olin vastaavia katsellut paljon suurempaan hintaan.


Tänään shoppaillessamme kodin ykkösessä löysin tismalleen saman korin, arvatkaapas paljonko sillä oli hintaa 12.95€! Että aika huikea voi ero olla meren takana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti