Vuosi 2014

Vuosi 2014

lauantai 10. marraskuuta 2012

Joulun unelmia

Kun päivät ovat käänntyneet marraskuuhun on mieli jo lopullisesti joulussa. Joulusta 2012 tulee ihana, ainakin minulla on niin paljon kaikkea ihanaa koristetta mitä tekisi mieli jos alkaa laittaa.

Joulu-unelmani on valkoinen. Siihen lisätään kirkas punainen ja pellavabeige.

Jotexilta olen löytänyt ihania jouluisia tyynynpäällisiä

Monella on sellaisia perinteisiä koristeita jotka ilahduttavat vuodesta toiseen ja tuovat joulun tunnelman. Minun sydämmeeni ei mikään koriste ole vielä vakiinnuttanut paikkaansa mutta punainen väri tuntuu olevan itselle se asia josta joulumieli tulee. Tarkoin käytänkin punaista vain marras-joulukuussa. En koskaan muulloin.

Täksi jouluksi haluaisin tuolihuput keittiön tuoleihin, toisivat lämmintä ja juhlavaa tuntua. Meijän tuolien selkänojat ovat reilusti yli 50cm ja kaikki valmiit huput ovat tätä kokoluokkaa. Katsotaan löydänkö jostain sopiviaJoulukuusi on maalaiskodissamme vihreä. Jos en asuisi täällä voisin mahdollisesti joskus kokeilla myös valkoista joulukuusta, kuitenkin mielestäni maalaistaloon sopii perinteinen. Perinteisiä tällä saralla ei kuitenkaan täysin olla koska meillä on muovikuusi. Muovikuusen olen ostanut kerrostalossa asuessamme ihan käytännön syistä. Ostin sen muutamia vuosia sitten hobbyhallista ja se oli mielestäni kaunein tekokuusi mitä markkinoilla oli. Tykkään siitä yhä enkä meinaa vaihtaa sitä aitoon. Kuusen tuoksun puuttuminen on toki harmillista mutta tuoksun saa vaikka yhdellä kuusen oksalla sisällä maljakossa.Minulle jouluruoka on tärkeä osa joulua ja tykkään melkein kaikesta. Tänävuonna teemme ystävän kanssa pikkujuolut joissa vietämme "tekojoulun" kotona puuroineen ja jouluruokineen. Kakkosjoulua on mukava viettää siksi koska jouluaattona olen vanhempieni luona nauttimassa jouluruoista ja tunnelmasta.


Tässä päästiin kurkkimaan vähän mitä luvassa on jouluna... Palaillaan näihin tekstiileihin vielä lähiaikoina ;)

2 kommenttia:

  1. Ettekö vietä joulua yhdessä miehen kanssa?:o rakastan myös joulua yli kaiken!:)

    VastaaPoista
  2. Emme vietä yhteistä joulua toistaiseksi koska sukulaisemme ovat eri suunnilla ja molemmat haluamme tavata heitä jouluisin. Jouluaatto ja tapaninpäivä ollaan erillään ja loput yhdessä. :)

    Mukavaa kun täällä käy muitakin joulurakastajia

    VastaaPoista