Vuosi 2014

Vuosi 2014

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kasvihuoneilmiöstä ostettuja

Kukaan ei älähtänyt että hei, vielä ei ole esitelty ostoksia vaikka niin lupailin. No parempi myöhään kun ei milloinkaan


Tarjotin 7€ Mielestäni todella halpa. "oikeissa" sisustuskaupoissa vastaavat ainakin tuplasti kalliimpia.

Pienemmät kannelliset lasipurkit 1,50!?! kappale. Näihin meinaan laittaa rusinoita ja manteleita ja olohuoneen pöydälle tarjottimen päälle.

Iso lasipurkki johon mahtuu spagetit 7€


Lasikantinen tea laatikko 11€


Kaikki yhteensä 28€

Hauska juttu oli kun juteltiin äidin kanssa puhelimessa paikasta ja sovittiinkin että lähdetään  yhdessä uudelle kierrokselle. Niin paljon kaikkea jäi ostamatta, sellaista mikä ei oikeasti maksa juuri mitään.

Markolla on mukavat vanhemmat. Markon äidille vinkkasinkin että mikäli hän jossain näkee lumihiutalepalloa sellaista tyylikästä valkoista niin kertoo eteenpäin. Tälläinen on ollut hakusessa jo pidemmän aikaa. Tuntuu että palloissa on aina vähän mauttomia hahmoja, joulupukkeja ja poroja.

Eilen Markon vanhemmat tulivatkin kylään ja mitä vielä, hän oli läytänyt juuri sellaisen pallon mitä tarkoitin. Sain sen etukäteisjoululahjaksi ja voin kertoa että tässä on jo ainesta sellaiseksi rakkaaksi joulukoristeeksi joka ilahduttaa vuodesta toiseen.


Ja sitten vielä yksi hauska askarteluprojekti mikä minulla on käynnissä


Pikakahvipurkki on kauniin muotoinen ja sopii tarkotukseen hyvin. Maksaa täytenäkin vähän päälle 3€ joten edullinen projekti kaiken kaikkiaan. Meillä ei muuta kahvia juoda kun tätä eli purkkeja tulee tasaiseen tahtiin


Näitä tusina lisää ja kaapit kauniiksi. Minusta olisi ihanaa jos pikkuhiljaa saisin kaikki kaappien sisällötkin makuni mukaisiksi. Valkoisia posliinisia kulhoja ja kauniita valkoisia pannuja ja kattiloita. Inhoan sekalaisenvärisiä keittiövälineita ja tarvikkeita. Tiedostan että tämä on pitkä projekti ja rahaakin menee. Mitään ehjää ei heitetä pois mutta sitä mukaan kun tavarat hajoaa niitä vaihdetaan kauniiseen ja kestävämpään.

Ja joskus sisustus ei maksa juuri mitään niinkun nämä itsetehdyt purkitkin osoittavat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti