Vuosi 2014

Vuosi 2014

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Lomailtu on

Blogista. Muuten en voi mistään lomasta puhua. Kauheaa rääkkiä koko arki. Koulussa opiskellaan uutta vaikeaa osa-aluetta, hoitoa ja huolenpitoa. Paljon opittavaa ja sisäistettävää, kotitehtäviä unohtamatta. Aloitin VIHDOIN myös autokoulun jossa pitää rampata teorioissa pari kertaa viikossa ja lisäksi on tietysti vielä kokopäivätyö, hevoset ja koira. No, sanotaanko että ylimääräistä aikaa ei ole.

Ystävänpäivä oli ja meni. Petri oli järjestänyt ihanan yllätyksen. Ajettiin perjantaina hierontaan ja sieltä syömään. Ihanan kiireetöntä aikaa yhdessä. Muutenkin ollaan nyt viikonloppu oltu jä möllötelty kotona heppahommissa ja kotitöiden merkeissä. Tämän päivän olen pyhittänyt sohvapöydän uumenissa odotteleville kirjoille. Yksi pokkari on kohta luettu. Kouluhommiin ja autokoulun nettitehtäviin en ole vilkaissut enkä ehkä tänään vilkaisekkaan. Joskus on pakko oikeesti vaan olla, muuten ei jaksa.

Kotona meillä ei ole mitään uutta. Napsin kuvia sieltä täältäMeillä poltellaan vielä kynttilöitä päivittäin


Ystävänpäivä ruusut ihastuttavatMaustekaappi koreineen


Meillä lyhdyt seilaa edes takas kodissa. Uutta ilmettä saa ihan sillä että vanhoja tavaroita siirtää paikasta toiseen


Valehtelin vähän kun sanoin ettei meillä ole mitään uutta. On meillä tuo keittokirjatelineen päällä oleva raastin. Viime viikonloppuna vierailtiin "Minä olen messuilla" josta tälläinen kätevä raastin tarttui mukaan. Olen tähän mennessä kokeillut tällä parmesaania ja valkosipulia. Molemmat toimi hyvin, valkosipulissa tosin haittana se haju joka jää sormiin.

Ensi viikko on ihan yhtä kiireinen ja tuskainen kun edeltävänsäkin joten mitään päivitystahdista ei uskalla lupailla. Olisi kivaa jos löytäisi ajan ja energian kuvailla vähän heppoja. Brudilla olisi hieno satula joka ansaitsisi esittelynsä.

Palaillaan heti sopivassa välissä. Ihania KEVÄÄN päiviä kaikille ja jokaiselle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti