Vuosi 2014

Vuosi 2014

lauantai 22. helmikuuta 2014

Se perus ikean sohva

Meilläkin on se sohva. Se mikä monella muullakin. Meillä on myös koira joka EI SAA oleskella sohvalla, mutta joka kuitenkin oleskelee.


Tein päätöksen jo nuoruuden huumassa että valkoista sen olla pitää, sohvaa myöten. 
Tästä ikean sohvasta meillä ei ole pahaa sanaa sanottavaksi. Sohva on nyt melkein kolme vuotta palvellut ja istuin tyynyt ovat ihan entisellään, ei mitään kuoppia tai semmosta.

Päällinen on pestävä ja näitä on pestykkin, kymmeniä kertoja. Osettiin jokunen aika sitten toiset valkoiset päälliset sohvaan jotta kun laittaa pesuun likaiset saa heti toiset päälle. 

 Tahran poistoaineella käsitellään pahat tahrat ja pistetään koneeseen. Parhaan valkoisen puhtauden saa kun pesee päälliset kahdessa erässä.


Eilen katselin että joku valkoinen nimeltämainitsematon on ryöhnännyt sohvan ruskean sävyiseksi. Päälliset irti ja pyykkiin siis. Heti laatikostosta puhaat tilalle

Lisäilin lämmintä ruskeaa ja pellavaa harmaan kaveriksi sisustustyynyinä ja tabletteina, eikä mitään uusia juttuja vaan kaappien kätköistä.

Nämä päälliset olisi tietysti voinut silittää mutta kauhea homma, sitäpaitsi, nämä suoristuu itsessään kun vähän aikaa istuu. Todistusaineistoa luvassa. Ihan kaikkea ei kuitenkaan passaa jättää silittämättä. Tyynynpäälliset pääsivät raudan alle ettei yleisvaikutelma ole jo liiankin ryppyinen :)


Huomaakohan kukaan tässä kuvassa mitään outoa? Jep. Meillä ei ole silityslautaa. Siinäpä hyvä lahjaidea jollekkin sukulaiselle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti