Vuosi 2014

Vuosi 2014

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Grillausta

Pitkästäaikaa palailen tänne taas uudelleen. Se on aina vaikeempaa, mitä kauemmin on ollut taukoa, taas palata tänne. No, nyt pääsiäislomalla on otettu kuvia ja niistä riittää tänne hetkeksi.

Kotona meillä on keltaista sisustuksessa


Petri rakensi aletalle oman leikkimökin. Nyt odotellaan aurinkoa ja lämpöä niin päästään maalaamaan.
Tässä grillailun lomassa suljettiin verhot katoksesta kun välillä tuli tuulenpuuskia joissa oli vielä keväinen viileys.Sivukeittimellä keitettiin perunat ja grillissä lohi ja possuvarrasPerheeseemme muutti 14.3 koiranpentu. Venäjänmustaterrieri Vihtori. Anica on ottanut Vihtorin hyvin vastaan ja ne on oikein hyviä kavereita. Kerron vihtorista hieman lisää myöhemmin


2 kommenttia:

  1. Olin jo odottanut koska postailet! :) miten teillä riittää aika kahteen koiraan ja hevoseen vai onko teillä apukäsiä? Meillä kun tuntuu menevän kaikki aika jo yhteen hevoseen ja koiraan, vaikka hevonen ei olekkaan omassa pihassa! Ihanaa kesän odotusta teille!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa kuulla että täällä on seuraajia. Meillä riittää aika kyllä hyvin. Itse teen vajaan 8 tunnin työpäivää ja töiden jälkeen on aina hyvin aikaa hevostella. Koirat saa juosta pihalla vapaana kun ratsastan tai siivoilen tarhoja. Ehkä meidän aika riittää juuri siksi kun hevoset on kotona ja hevoset ja koirat hoituu samaan aikaan. Ja tietysti miestä aliarvoimatta joka siivoaa ja hoitaa hevosia ihan yhtäpaljon, koiria toki myös. Kauheasti ei käydä muualla kun kotona, ainakaan arkena mutta täällä me viihdytäänkin parhaiten :)

    VastaaPoista