Vuosi 2014

Vuosi 2014

lauantai 10. toukokuuta 2014

Lauantai valmisteluja juhliin ja toisiin juhliin

Aloitin äitienpäiväkakku projektini perjantaina illalla. Otin yhden kuvankin kun olin levittänyt kaikki tarpeelliset ja tarpeettomat välineet pitkin työtasoja mutta jääköön se julkaisematta. Kävin ostamassa pikkuruisen kakkuvuoan Confetista Vantaan myymälästä. Ostin sieltä myös sellaisen veitsen jolla levitetään kuorrutuksia, voin kertoa että oli joka pennin arvoinen kakun teossa.

Kakun teko ei mennyt ilman pientä kakkudraamaa paistoajan arvioimisen ja kohoamisen puolesta mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Kakkuprojektin saatoin loppuun tänä aamuna ja pakko sanoa että kakkuni on upea! Hienoin mitä olen koskaan tehnyt. Mausta emme osaa sanoa mutta selvinee huomenna äitienpäiväbrunssilla. Laitan huomenna kuvat tästä luomuksesta, vielä en viitsi ettei yllätys mene äidin osalta pilalle.

Valmisteluja myös toisiin juhliin, euroviisujen finaalijuhliin. Edellisistä useista vuosista poiketen vietämme tänävuonna viisukatsojaisia kahdestaan Petrin kanssa mutta mikäs meidän kahdestaan ollessa, viihdytään muutenkin niin hyvin kotona touhutessa.

Haettiin olohuoneeseen matto. Nyt peukut pystyyn ettei pentu lorauta tähän!Nyt samalla kun päivittelen blogia katsellaan tässä jääkiekkoa niinkun kaikki suomalaiset tietenkin.Ja ne ystäväni tauluhyllyltä. Edesmenneen ukkini löytämiä aarteita. Lumikon historiasta en niinkään ole varma mutta oravan tarinan tiedän. Mukavan tästä tekee se että näitä ei ole metsästetty vaan eläimet ovat kuolleet ja ukkini on ne sitten vienyt täytettäväksi.


Minusta on hienoa että kun mummia ja ukkia ei enää ole olen saanut nämä pienet eläimet meille muistoksi heistä. Nyt nämä saivat meiltä rakastavan kodin, kuinkahan vanhoja ovatkaan jo?

Elävät eläimetkin ottavat rennosti. Toinen hevosista köllöttelee ulkokatoksessa ja toista ei näy missään joten se maijailee pihatossa. Sisällä koirat köllivät omissa neilöissään


Valkoisen lempparipaikka kautta aikojen? Eteisen lattia sataprosenttisella varmuudella ja tietämyksellä.

Mustan lempparipaikka on sellainen missä on jotakin järsittävää. Parasta on luvattomien tavaroiden järsiminen mutta valvovan silmän alla on saanut luun syötäväkseen


Eteiseen siirtyi olohuoneessa tapahtuneiden muutoksien vuoksi pöytä lamppuineen


 Miten se meneekin niin kausittain aina kuinkapaljon tykkää kaikesta hörhelöstä ja koristeista ja milloin niitä taas piilottaa kaappiin? Nyt on se hörhelökausi menossa. Onneksi on tavaraa kaapeissa niin ei tarvitse ostella mitäänHuomenna sitten sen kakun pariin! Mukavaa viisuiltaa kaikille. Me tehdään Peten kanssa tortilloja 22.00 alkavaan lähetykseen ja nautitaan ehkä vähän viinistä ja toistemme seurasta. Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti