Vuosi 2014

Vuosi 2014

lauantai 31. toukokuuta 2014

Me täällä vaan

Meillä on ollut kaikkea touhua meneillään. Itse suoritin läpi ensimmäisen opintovuoden kunnialla (Lääkelaskuja ei lasketa....)

 Autokoulun ajotunnit starttaavat kesälomalla tai toivottavasti  vähän ennen sitä kunhan työvuorot saadaan sopimaan aikatauluihin. Töissä on kevätjuhlat vietetty ja maanantaina alkaa kesäkuukausi työpaikalla, ihanan rentoa oleilua toivottavasti pihalla auringon paisteessa!

Tänään aloitettiin aamu köllöttelemällä sängyssä kymppiin asti. Hevoset on olleet vaihtelevasti laitumella joskin aina yöt tarhassa. Aamuheinille ei ole enää kiire kun kuivaheinät eivät yön aikana oikeen ole maistuneet. Aletta on niin hieno että on mamma häneen kovin tyytyväinen. Käytös on ollut viimeaikoina ihan kymppiä ja Aletan kanssa on tosi kiva puuhailla. Kirjoittelen aiheesta enemmän myöhemmin.

Lupailemani ruokaviikko meni ihan mönkään koska kuumeilin ja sairastin koko viikon enemmän ja vähemmän. Meillä molemmilla on vieläkin Petrin kanssa yskää mutta ei se hommia hidasta. Pihakukat on istutettu ja pihanurmikin (rikkaruohot) leikattu jo pariin kertaan,  jälkimmäinen minun toimestani! Plussat minulle :)

Ja jos nyt niihin tämän aamusiin kuviin sitten

Aamutohvelit. Mun ehdottomat lempparit. Kovat pohjat. Ei mene tossut pilalle jos astuu pentupissaan. Vaikka pitää kyllä Vihtoria kehua, ei viimeaikoina pentupissoja enää kovinkaan paljon lattioilta löydy.


Aamupalaksi oikein hedelmäpommi. Hedelmäsalaattia kaikista tuoreista herkuistaSain lahjaksi eräältä lapselta kuluneesta hoitokaudesta kahvia. Keitettiin tätä tänä aamuna ensimmäistä kertaa, aika veikeän makuista oli. Mustikka maistui kiitettävästi!Aamupalan jälkeen ihastelin ja sovittelin uusia halpis kenkiäni H&M:ltä. Ihania, Ihania!


Olen Petrille vakavalla naamalla kertonut että en ole kenkätyttö, en laukkutyttö, mutta takkityttö minä olen. Takit on heikkous, niitä himoitsen ja ostelen mieluiten. No, nyt kuitenkin kenkävarastoja silmäilessäni, tai varastoimispaikkojen puuttuessa olen alkanut panemaan merkille että minusta on ehkä tulossa kenkätyttö.

Minä en ostele mitään kalliita korkkareita, mulle riittää edukkaamatkin versiot, jotenkin olen uskotellut että mustia balleriinoja ja korkoja tarvitsee olla paljon ja eri malleissa, johan niitä onkin. En vedä vertoja niille kenkätytöille joilla on 200 paria jalkineita, enkä ehkä haluakkaan rahan menon ja säilytyspaikkojen puuttuessa.

Illalla menen syömään ystävän kanssa, taidan ulkoiluttaa korkoja tänään ekaa kertaa, nyt vaan laastarit laukkuun koska uudet korot voi olla petolliset...

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ! Kotinne on todella nätti ja kodikas. Kuvat hienoja. Ja tietenkin on mukava lukea hevosista ja koirista kun itsekin asun maalla, hevonen ja poni omassa pihassa ja talonvahtina 12 vee koira-rouva. Mukavaa kesää :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi :) mukavaa kesää myöskin sinne suunnalle !

    VastaaPoista