Vuosi 2014

Vuosi 2014

tiistai 6. toukokuuta 2014

Vappuruoka

Oikeesti noloa mutta taas päivät vaan menee eteenpäin. Kaikkea on ollut ja seliseli eikö vaan. Mutta oikeasti, matikankokeet ja sairaanhoidonkokeet tulossa, vaput ja työt, hevoset ja koirat. Ei pääse tylsistymään ja semmosta.

Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Vappuna herkuteltiin hampurilaisilla. Itse tehtiin pihvit, ajanpuutteen vuoksi ostettiin sämpylät tälläkertaa valmiina. Meillä ei ihan vappu mennyt aikataulullisesti putkeen kun oltiin kaupassa vasta 17.00 jälkeen. Kaupoista oli loppuneet kaikki ne tuotteet mitä oltaisiin haluttu syödä niin tehtiin sitten burgereita. Hyviä olivat kuitenkin.
Kuvassa vilahti vaaleanpunaista. Vaaleanpunaisen vilahdus on jo kadonnut täältä kodista. Laitoin sen värin tänne kynttilöitä myöten ja katselin vajaan viikon. Yök, nyt ei vaan tykkää. Jotenkin olen katsellut sitä varmaan joskus liikaa enkä vielä halua sitä kotiin kuitenkaan. Värien tilalle laitoin vaan ruskean ja valkoisen eri värejä. Tuttua ja turvallista ja tyylikästäkin meidän mielestä. Ensi viikolla mennään arkiruokaviikko ma-pe vaalean talon mukana. Omasta mielestämme syömme monipuolisesti ja paljon omatekemää ruokaa, katsotaan mitä ensiviikko tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti