Vuosi 2014

Vuosi 2014

maanantai 30. joulukuuta 2013

Hömpänpömppää

Ei mitään ideaa eikä suurempaa asiaa mutta yksi esiteltävä lahja olisi. Siskoltani kaunis joululahjaksi saatu lehtiteline, pääsi oven viereen paraatipaikalle. Peten kanssa heti sovittiin että tähän tulee sitten postit, kirjeet yms.


Eteisen lattialla pieni ystäväni uuden joululahjapallonsa kanssa. Tässä pallossa oli pieni taka-ajatus. Se on mintun tuoksuinen pallo jossa on nystyröitä, tarkoitus toimia pienenä hengen raikastimena. Anan lemppari piikkipallo on piilotettu että tämä uusi pallo saisi edes mahdollisuuden. Kiitettävällä tavalla tätäkin on jo kannettu ja jallitettu :)


Aamukahvit ja masentava (synkkä) maisema

 

Kotona kuitenkin ihanan valoisaa kun tektiilit ovat vaaleita. Mihin me sitä lunta muutenkaan enää tarvitaan, keväthän on jo muutaman kuukauden päässä?

Kaksi kivituikkua sainkin lahjaksi niinkun kerroin. Nämä muut olen saanut myös lahjaksi vuosien varrella. Ensin meinasin että laitan vaan kaksi valkoista kivituikkua ja siivoan punaisen jouluksi odottamaan. Kaappia siivotessa löysin kuitenkin ensin turkoosin ja sitten vaaleanpunaisen. Ajattelin että kokeillaampas harmaan, beigen ja valkoisen rinnalle tälläinen pieni väripläjäys. Itse tykkään että se on ihan hauska :)


Tänään on hengiteltävä syvään ja valmistauduttava huomiseen. Uusivuosi on kyllä inhokein juhla mitä minä tiedän... Hevoset ovat tosi hermona, koira myös. Uudenvuoden vaihtuminen menee onneksi kuitenkin Petrin kanssa tallissa, ehkä skumppalasit kädessä hevosia vahtien. Koiralle laitetaan sisälle musiikit täysille niin ei huomaa raketteja. Viimevuonna toimi musiikkijuttu koiralle joten sitä on kokeiltava tänäkin vuonna.

Viimevuonna urheat hevoset vain vähän säpsyivät joten toivonkin taas että ilma olisi pilvinen ja vettä tulisi vaikka kaatamalla, se taltuttaa heti pahimmat rakettien ampujat. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti