Vuosi 2014

Vuosi 2014

keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Ihana joulu!

Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta kaikille täällä. Lupailuistani huolimatta en päässytkään blogiin enää maanantaina kun valokuvat eivät lähteneet latautumaan tänne.

Eilen vietettiin ihanaa ja rentouttavaa jouluaattoa vanhemmillani syöden ihania ruokia ja mahtavia lahjapaketteja availlen myöhemmin iltasella. Saatiin tosi kivoja lahjoja kotiin ja minä itse sain mahtavimman, parhaimman lahjan Petriltä mitä toivoa saattaa... Uuden järjestelmäkameran. Nyt siis heitetään hyvästit huonolle kuvanlaadulle, tästä ollaan haaveiltu. 


Petriltä sain joululahjaksi myös Bodyshopin lahjapaketin ihanalla kookoksen tuoksulla ja hajuveden joka minulta oli loppunut. Kaikki lahjat olivat yllätyksiä, en ollut niitä toivonut enkä osannut odottaa. Ihania ja tarpeellisia ihan kaikki.

Tämä Versacen Bright crystal on ollut lempituoksuni jo vuosia. 


Ihania lahjoja saatiin myös Petrin vanhemmilta. Saatiin 3 kivituikkua ihanissa väreissä. Joulunpunainen, mattavalkoinen ja kirkas. Kirkas ja valkoinen sopivat muiden kausisävyisten tuikkujeni kanssa hyvin ja punaisella saa sitten joulukokonaisuuteen oikean fiiliksen. Ihania :)


Saatiin heiltä myös kynttilöitä, servettejä, rautapata leivinuuniherkkuja varten ja muuta ihanaa.


Hansvälimäen kokkikirja alimmaisena. Tosi hyvän olosia reseptejä. Näitä pitää tutkia lomalla...

 
Vanhemmiltani saatiin mm: Itsetehty "lahjakortti" tallinnaan hotellimatkalle. Veljeni sai avovaimonsa kanssa samanlaisen, terveisiä vaan heille. Millonkas varataan?

 
Ulkona näyttää tälle ja siellä sataa vettä ihan kokoajan. Pikkuinen nenä ikkunassa kurkkaa.. "Pääsenkö ulos?" Pääsee myöhemmin, hurtan kurahaalari päällä. Kuvia siitä seuraa!


Ja ihan vaan siksi kun nyt kerran voi ja pystyy niin kokeillaan mitä tällä kameralla voi ottaa. Joo o, melko tarkkaa on jälki.Palataan heti pikapuoliin hyvänlaatuisten kuvien kanssa. Nyt lupaan että näitä tulee runsaasti ja ihan joka valaistuksessa kellonajasta riippumatta!

Jouluiloa!

2 kommenttia:

  1. Hihii, täytyy tutkailla millon olisi sopivasti vapaa viikonloppu sille Tallinnan matkalle ;)

    -Veljen avovaimo

    VastaaPoista
  2. No tutkailkaa niin pistetään varaukseen :)!

    VastaaPoista