Vuosi 2014

Vuosi 2014

torstai 5. joulukuuta 2013

Pikkujouluja edeltävä ilta

Ihana päivä! Miten se onkaan vielä parempi fiilis kun huomenna on perjantai ja tietää että ei tarvitse mennä töihin on palkallinen vapaa. Perjantaitakin parempi torstai siis tälläviikolla.

Tämä ilta on koostunut jouluruokien shoppailusta ja siivouksesta. Nyt on pakko laittaa tänne ylös myös muutama asia. Mun mielestä vasta tänään satoi kunnolla ensilumi. Tänään laitettiin myös patterit päälle. Itse me oltais mahdollisesti voitu vielä kärvistellä mutta huomenna yökylään tuleva vauvavieras sai meidätkin jo talon lämmittämisen makuun. Puolivuotiaan ei ehkä ole hyvä viettää aikaa +14c lämpötiloissa..

Sunnuntaina haettiin ulos lintulauta linnuille honkkarista. Lintulaudan ohella löysin myös muuta pientä ihanaa. Kynttilä talo on ollut pitkään "Minä haluan" listalla miljoonan muun jutun ohella toki ;) ja nyt sitten ostin omani.


Lumisadepallo löysi paikkansa tarjottimelta. Uskon että vuosien saatossa tässä on ainesta rakkaimmaksi jouluesineeksi. Lahjan antajasta ihana muisto mielessäni. Jos hän tätä lukee niin kovasti vaan terveisiä ja jouluiloa heille.


Mikäs olisi olennaista tässä teko-jouluaamun järkkäilystä? Tietysti kinkun sulatus.. Kinkku siis pöydälle sulamaan :)


 Tietysti tämänjoulun ensimmäinen joulutähti piti myös kotiuttaa. Ihana ihana. Kaupassa pähkäilin että valkoinen vai punainen. Petri sanoi "Punainen on joulun väri" Eli siis se :)


Koska punainen on joulun väri on oltava  myös ne ihanat tummanpunaiset omenat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti