Vuosi 2014

Vuosi 2014

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Sekalaista

Tämä päivä meni kyllä enemmän ja vähemmän sekavasti. Aloitin työpäivän 6.15 aamulla ja mun piti päästä töistä jo ennen yhtä. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat ja meninkin koulutukseen joka päättyi vähän ennen neljää. Sain ihan mukavasti ylitöitä mitä voi sitten lyhennellä jossakin sopivassa kohdassa :)

Eilen syötiin aamupalaa ulkona. Aamupala oli oikeastaan aika myöhäinen meidän normaaliin viikonloppuun verrattuna. Syötiin vasta kymmenen jälkeen mikä on meille myöhään..


 Kaurapuuroa voisilmällä ja sokerilla ja kaurapuuroa marjoilla.Aamupalaa herkutellessa pihalla on myös karvaiset kaverit. Analla on niin kuuma jo nyt.. Säälittää taas vanhuksen kesä kun joutuu turkissaan kärvistelemään. Toisaalta, voi olla että meidän mustallakin tulee kuume villapuvussaan.


Tässä todistusaineistoa että kyllä nämä tulevat juttuun. Tässä kuvassa varmaan menossa joku varaäiti ja poika suukotteluhetki. Vihtori nuolee Anan suupielet aina tosi tarkasti ruokien jälkeen. Möngertää viereen samaan petiin ja kiusaa vanhaa. Siltikin Anica jaksaa olla kärsivällinen.


Ja päivähän muuttui sekalaiseksi siitä että en mennytkään ripsihuoltoon tänään vaan sitten huomenna. Käytiin huollon sijasta Askossa hakemassa päälliset ulkokalusteisiin. Tehtiin mielestämme hyvät kaupat ja tultiin tyytyväisinä kotiin. Kotiin tullessa koetin heti päällisiä että miltä näyttävät. Eivät olleet sinne päinkään sopivat meidän kalusteisiin.. Palautukseen menevät, siis heti huomenna ja etsintä jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti