Vuosi 2014

Vuosi 2014

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Heppailua ja muuta

Tänään menin aamuvuoroon töihin ja pääsin jo hyvään aikaa kotia kohti. Suunnitelmissa oli tänään Brudin ratsastus ja molempien hevosten harjakivellä harjaus sekä pihan siivoaminen.

Brudriksen kanssa ruvettiin touhuamaan reippaasti että päästiin ajoissa liikenteeseen. Harjoittelin neidin kanssa siirtymisiä, käynnistä tölttiin, töltistä raviin, ravista tölttiin, laukkaan jne.

Jossain vaiheessa loppui tytöltä motivaatio tai kunto ja laukan nostossa ei tapahtunut mitään. Raipalla kun muistutin pepun päälle tuli mojovat pään heitatukset ja takalajat ilmaan reaktiot. Häntä ei saa mitenkään komennella turhasta... :)

Mukavat reenit oli kuitenkin ja ehdin tehdä kaikki mitä olin suunnitellut.

Postilaatikosta oli tipahtanut Jotexin kuvasto joten syvennyn siihen ihan kohta. Keväistä näytti olevan kuvastossakin.


Eteisessä meillä on aikanaan Jyskistä ostamani penkki. Maksoin siitä tarjouksessa 50€ nyt näytti viikonlopun lehdessä olevan tarjouksessa 70€ melko hyvä tarjous siis...


Penkin vasemmalla puolella on komero. Vanha ruokakomero, meidän vaate/ romukomero. Sisältää tällä hetkellä työkaluja ja kaikkea remontti krääsää.

Tossut penkin päällä ostin ennen kun edes tiesin saadaanko me tätä taloa, ostin koska toivoin sitä niin kovasti. Ajattelin silloin kun näin ne kaupassa että ne sopivat niin hyvin tälläiseen taloon missä on kylmät lautalattiat.
Saimme talon ja tossuista olen tykännyt, lämpimät ovat.

Muutama porras lähemmäksi yläkerran aulaa


Ja viimeisenä Lottis joka tuli hoidosta naapurista ja on ilmeisimminkin kovin väsynyt. Lenkittäjää riittää :)

2 kommenttia:

  1. Nätti koti teillä ja kiva kuulla Brudin kuulumisia! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan ja kuin myös. Kävin vastavierailulla, mukavan näköinen heponen teillä :)

    VastaaPoista