Vuosi 2014

Vuosi 2014

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Iltavalaistuksessa

Olin iltavuorossa töissä ja vietin hevosten kanssa ulkona muutaman tunnin. Juuri kun tulin sisälle tulikin pimeä ulkona. Mielestäni kotimme on kauniimmillaan päivän valossa mutta kyllä iltavalaistuksellakin ihan kivalta näyttää.

Piipahdin eilen Ikeassa. Ikinä en ole niin nopeasti kerännyt tavaroita kärryyn ja kassan kautta kotiin. Lähdin hakemaan vuodevaate laatikoita ja tarjotinta. Kerrankin mukaan tarttui vain muutama muu juttu, ei siis sataa ylimääräistä heräteostosta.


Olohuoneeseen tämän lampun ja lintuhäkin alla olevan lipaston olen vaihtamassa johonkin vanhaan valkoiseen lasivitriiniin sitten aikanaan.


Ostin myös kevään ensimmäisen narsissin.


Ja olohuoneen sohvapöydällä tietysti se ikeasta hakemaan lähtemäni tarjotin.Vaikka kevät onkin ihana niin ensimmäistä kertaa ulkona tunsin toivoa jostain muusta vuodenajasta. Kesästä vaikka... Hevosten tarha on kamalassa kunnossa ja niin ruskea ja likaisen näköinen, masentavaa. Kaikki talven aikana lumen alle jääneet likakasat tulevat esiin ja lehdetkin. Pihahommaa riittää jokaiselle päivälle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti