Vuosi 2014

Vuosi 2014

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Uusi kello

Perjantaina ostin Anttilan varaston tyhjennyksestä valkoisen kellon olohuoneeseen.Mukaan tarttui myös lasinalusia jotka säilyvät tarjottimella olohuoneessa aina käyttövalmiina


Sain joululahjaksi Markon vanhemmilta puisen meikki boksin. Meikkailen aamuisin olohuoneessa joten boksista kaivelen kaiken tarvittavan. Kaunista on kiva pitää esillä


Sisustuksessa tykkään vaihdella tekstiileitä usein. Omistan eri sävyisiä tyynynpäällisiä, tabletteja, torkkupeittoja, kynttilöitä yms muuta rekvisiittaa kymmenittäin erilaisia.

Keittiön ruokapöydän kaitaliina siirtyi tänään olohuoneen pöydälle ja keittiöön laitoin Ikean tabletit. Spray maalasin tabletit ulkona valkoisiksi sillä niiden alkuperäinen väri ei mielyttänyt silmää.


Pääsiäisenä vaihdan useat tekstiilit uusiin sävyihin. Vaalean punainen on värisuosikkini keväälle ja kesällekkin. Raikas ja romanttinen. Vaihtoon menee kynttilät ja osa tyynynpäällisistä, ehkä tabletit ja wc ja keittiöpyyhkeet.


Olohuoneessa näkyvän lipaston tosiaan olen heivaamassa pois. En ole löytänyt paikalle ihan täydellistä vitriiniä vielä mutta jatkan etsintöjä..

Huomenna hevoshommiin heti aamusta. Koitan ottaa kameran mukaan ja kuvailla hepoja lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti