Vuosi 2014

Vuosi 2014

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Valoa

Ihanan valoisa aamupäivä on ollut. Kävin ratsastuslenkillä Rimpun omistajan kanssa, kovin pitkää lenkkiä on vaikea tehdä kun metsät ovat niin sohjossa kauttaaltaan.

Aamu alkoi vanilia rahkalla ja ompulla. Omput on käteviä kun niistä voi viedä sen jäljelle jäävän ruodon hepoille makupalaksiTäysremontti taloon yritettiin tehdä mahdollisimman pienellä budjetilla. Keittiö tuli meille käytettynä eli se oli palvellut jo yhden perheen keittiönä hyvän tovin. Olisin ostanut luultavasti ikean keittiön mutta tämä keittiö sopi meille oikeastaan ihan hyvin. Vesipisteen laittaisin vaihtoon posliiniversioksi mutta kyllä kromikin ihan kivalta näyttää.Kodissamme on kolme tulipesää, keittiössä on puuhella ja valtavan syvä metrinen leivinuuni. Yläkerran makuuhuoneessa lämmittää kamiina. On muuten aika luksusta lukea kirjaa sängyn päällä kun kamiinassa palaa tuli :)Ratsasteluiden jälkeen join kahvin kuistilla ja söin kevään ekan jätskin!


Makuuhuoneessa on matala katto koska makuuhuone on mansardin kohdalla.Makuuhuoneessa on talossa jo ollut vaha vaatekaappi. Vaatekaappi oli väriltään ruskea mutta maalasin sen kotiimme sopivasti valkoiseksi. Vaatekaapin vieressä on vielä ikean Hemnes lipasto vaatteiden säilytystä varten.


Illalla tuli taas kaminaan, ollaan nimittäin laitettu patterit jo aika pienelle :)


Palaillaan taas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti