Vuosi 2014

Vuosi 2014

lauantai 27. lokakuuta 2012

Ensilumi tuli!

No, se tuli jo torstain ja perjantain välisenä yönä. Jouluhulluhan tästä jo innostui.

Eilen tehtiin perinteinen perjantai siivous, mun puolesta sen vois kyllä tehdä jo torstaina mutta torstaina ei saa kuitenkaan tarpeeksi motivaatiota ja siivous jää aina perjantaiksi, yrityksestä huolimatta.

No, kauppareissun jälkeen tuumasta toimeen

Maailman söpöimmät mikrokuituliinat löytyneet muutamalla eurolla tarjoustalosta!


Siivouksen lomassa päätin että vaihdetaan pöydän paikkaa toisinpäin

Myös koiranruoka astia vaihtoi kulmapöydälle


Takkaan tulet ettei pääse tulemaan turhan viileä.


Kun appelsiineja on jäljellä enää 3 ei ne näytä kauniilta hedelmäkorissa. Kakkuvati kuvun kanssa toimii hyvin myös pikkukärpästen karkottaja. On muuten kumma että vaikka olis kuinka siistiä niin silti niitä pörräilee siellä sun täällä.Sisko tuli yökylään ja käytiinkin kokeilemassa miten kengättömät hevoset pysyvät pystyssä jäisillä teillä. Pakko sanoa että Aletta pysyi pystyssä ihan upeasti paljasjalkaisena, ei ollenkaan lipsumista tai sen suurempaa jäykkyyttä. Muutamalla ravipätkälläkin mentiin lennokkaasti eteenpäin.

Brudilla on vielä rautaa etujaloissa koska kavio oli vielä liian hauras kenkien poistoon. Nyt etukaviot varmaan alkaisivat olemaan kunnossa kenkien poistoon. Tyttö liukasteli nimen omaan etusillaan aika lailla hiekkateillä jotka olivat jäästä liukkaan. Takakaviot pysyivät ihan hyvin joten kaikki rauta pois vaan ja mennään luonnonmukaisena eteenpäin

Olen ollut kyllä tosi tyytyväinen kengättömyyteen ja siihen että uskalsin kokeilla. Lisää ajatuksia asiasta seuraa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti