Vuosi 2014

Vuosi 2014

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Jatketaan taas!

Moikka kaikki!

Vaikka viimeksi lupailin että posteja alkaa tulemaan niin eihän niitä tullut. Syy on se että vanha kamerani vaan hajosi lopullisesti. Nyt sitten Markon järkkärillä jatketaan paremman kuvanlaadun kanssa.

Varoituksen sananen ensin. En tosiaan osaa kuvailla järjestelmäkameralla enkä ole itse kameratekniikasta niin kiinnostunut että olisin halukas opettelemaan sen "saloja" niin että saisin kamerasta täyden hyödyn irti.

Kuvanlaatu siis jatkaa tuttua kotikutoista linjaa kuvaajan takia ;)

Olkkarikuvia jälleen.

Niitä on ollut paljon ja lupaan kuvata muutakin taas aktiivisesti.

Syksy on tuonut tullessaan ne kurakelit ja aikapaljon on satanutkin. Tämä tietää tietysti sitä että koirien tassut on aina kurassa ja mattoja ei voida pitää. Laitetaan vasta sitten kun tulee pakkasta.

Taljan toin kuitenkin olohuoneeseen ja ai että tykkään siitä täällä.!


Muistatteko kun joskus tilasin villa 31 liikkeestä astioita ja paperirullan. Paperirullastahan tein useammankin taulun ja nyt rullan jämistä tapetoin lasipöydän. Minusta tuli kiva, tapetti on lasin alla joten pyyhkiminen ja puhtaanapito on helppoa.


Kupissa on tietenkin glögiä. Glögikausi ja.... joulukausi on virallisesti avattu. Joulukauden avaus muidenkin silmissä tapahtuu kuitenkin hiukan myöhemmin. Olen 100% jouluttaja ja ylpeä siitä :)


Jotexilta ostettu ihana ja lämmin muhkea torkkupeitto


Keittiössä on vaihtunut lautasten säilytyspaikka lasiovellisiin kaappeihin ja mukit ja leipälautaset sekä kulhot tulivat avohyllyyn. Vaaleanpunaista hyllyssä, sisustuksessa sitä nähdään taas ensikeväänä. Muuta punaista nähdään kuitenkin aiemmin..Meille on reilu kuukausi sitten muuttanut suomenhevostamma. Ylläpitohevosemme Rimppu lähti kohti uusia seikkailuja ja minä ostaa täräytin toisen hevosen. Hevosesta juttua myöhemmin, ja oikeasti, varmasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti