Vuosi 2014

Vuosi 2014

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Järjestyksen vaihto yläkerrassa

Muutamaviikko sitten vaihdoimme yläkerassa järjestystä. Olen niin kyllästyvää tyyppiä että huonekaluja pitää pyöritellä tasaisim väliajoin uuteen uskoon että mieli pysyy virkeänä.

Käännettiin sänky ikkunan eteen ja televisio huoneen toiselle seinälle.


Tässä huoneessa on ihanan tilavan oloista kun katto on korkealla.Sängyn jalkopäästä on käynti toimistoon jossa teen muka kauheesti aina kaikkia koulutehtäviä.. No tänään yhden :)


Talolyhty muutti tänne parruun ainakin kesänajaksi. Huomaa muuten miten kynttilän polttelut vähenee ihan itsestään kesää kohti. Jotenkin se ei enää ole niin tunnelmallista sisällä. Ulkona on ihana kesälläkin poltella kynttilöitä vaikkapa lyhdyissä puista roikkuen.


Huomenna saan kummitytön ja ystävän kylään. Olen päästänyt ripset ihan kauheaan kuntoon joten ainakin ripsihuoltoa ja hevostelua on luvassa. Katsotaan miten hevoshommat onnistuu jos olen itse vauvvavahtina.

Katseltiin tänään myös tarjouslehdestä mukavia istuintyynyjä ulos pihakalusteisiin. Täytyy yrittää niitäkin tässä lähipäivinä käydä katselemassa livenä että kummoisia ovat jos vaikka kolmantena kalustekesänä saisi vihdoin ne pehmusteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti