Vuosi 2014

Vuosi 2014

torstai 24. huhtikuuta 2014

Paketti

Ostettiin hiljattain elämäni ihan ensimmäinen kummilahja, tietysti sen kummilusikan jälkeen. Kummityttöni täyttää vappuna 1 vuotta ja hänenkin ihan ensimmäiset synttärit on tulossa. Lahjaa mietittiin pitkään, itse en ole muovilelujen ystävä ja ostimmekin mielestämme jotakin kaunista ja kestävää. Touhukkaalle yksivuotiaalle tänttähäärälle pitää ostaa lelu ja näin myös teimme.

Paketointi on aina ollut mun ihan lempipuuhaa. Muistan että jo pienenä tyttönä tykkäsin paketoida kavereiden ja sisarusten paketteja. Joulu oli ehdottomasti lempiaikaani koska silloin veljen paketit sai aina paketoida. Kaikki ne mitä hän oli ostanut meidän perheelle, omaani en kai koskaan paketoinut.. :)

Halusin ehdottomasti pienelle tytölle vaaleanpunaista. Ei pinkkiä koska se ei sovi vauvvalle vaan vaaleanhentopunainen.


 Ihanin ja hempein tyttöpaperi on ostettu ikean paperitorilta. Suosittelen. Siellä on kaikkea ihanaa, varmasti jokaiselle jotakin.Huomenna on iltavuoro. Toisaalta ihana kun saa nukkua pitkään mutta toisaalta taas viikonlopun vietto alkaa niin myöhään.. Töiden  jälkeen olisi tarkotus käydä kaupassa hakemassa viikonlopun ruokatarvikkeet, huomiseksi meinattiin tehdä kanasalaattia. Petrillä oli jo mielessä jotkut mies lisukkeet, pekonista oli puhetta.. :) Pitää pitää kamera mukana. Viikonlopuksi on luvassa myös heppailua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti