Vuosi 2014

Vuosi 2014

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Ihanaa valoa!

Lumi satoi perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ihanaa valoa on nyt tullut. Eilen illalla oli helppo siivoilla tarhat ihan lumen valossakin.

Tänään aamulla tehtiin yhdessä aamupalaa


Ollaan tosi tykästytty näihin elovenan pikapuuroihin. Aamulla niin nopeita. Itse syön aina marjojen kanssa, puolukat ovat ehkä lempparein lisä tähän ja makuna tietysti omenakaneli. Pete tykkää siitä perusmakuisesta kaurapuurosta puurosta sokerilla :)
Aamupalalla luetaan välillä lehtiä


Aamupalalla mietimme vähän päivän kulkua. Pete on menossa tekemään muutaman työhomman, minä siivoan tarhat sillävälin ja pidän leivinuunissa tulta että ei koti pääse viileäksi. Iltapäivällä mennään vanhemmilleni syömään ja illalla sitten meidän suosikkiohjelmia ja iltatallihommat.

Jutellessani huomasin taas että olkkarissa lainehtii Anican karvaa... Karvanlähtö vaan kiihtyy ja nyt ne pakkaset alkoivat :/ Jos tulee kovat pakkaset niin varalle tilattiin pienelle toppatakki ja lämpökengät. Viimevuonna muistelin ettei takille ollut tarvetta muutakuin useamman tunnin ulkonaolon jälkeen ja silloin kun pakkasta tosiaan on -30. Kengille sen sijaan tarvetta on jo pienemmillä pakkasilla. Anakin seisoskelee välillä kolmella jalalla kun varpaita paleltaa. Vanhus vielä juokseekin kolmella jalalla jos on liia  kylmä maa. Semmonen ei sovi vanhukselle joten kengät tulevat varmasti tarpeeseen :)

Karvanlähtöön ei kai lääkettä ole mutta apua tarjoaa furminaattori. Eikun vaan Petelle harja käteen ja karvaa pois. Tämä koira TYKKÄÄ olla harjattavana ;)Ja sitten ne noin 10 minuutin harjaamisen jälkeiset tulokset... Näitä on jo muovikassillinen. Tule siis äkkiä toppatakki!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti