Vuosi 2014

Vuosi 2014

torstai 2. tammikuuta 2014

No nyt se kurahaalari

Onneksi meillä on se. Tämä ei ole maksettu mainos, tätä tuotetta mainostaa mielellään. Hurtan kurapuku on ollut ihan korvaamaton meille syksystä asti. Ennen Anaa piti kantaa yläkertaan pesulle. Pesulle vienti ei ollut mikään helppo homma, koira painaa reilut 40 kiloa. Kanna nyt siinä sitten kuraista koiraa, valkoisessa portaikossa ja vaaleassa ympäristössä.

Syksyllä etsin hyvää kurapukua koiralle. Sadetakkeja ja kevyitä "loimia" Analla on jo muutamia mutta niistä ei ollut kurakelillä mitään apua. Masun alunen keräsi kaiken kuran ja hiekan ja karvan kuivuttua Anan makuupaikalle jäi kasa hiekkaa. Märän koiran hajunhan kaikki tietää, siitä ei tykkää edes koiraihminen.

Ana on onneksi mutkaton koira. Puettiin sille haalari heti kun se oli postista tullut. Lahkeet olivat hitusen pitkät mutta ohjeissa kehotettiinkin ottamaan reilumpi että koiran on hyvä liikkua puku päällä ja se onkin tärkeää. Ana ei ollut moksiskaan haalarista, hyöri vaan eteisessä että "ulos ulos" Hyvin siinä liikkui ja touhusi entiseen malliin ja touhuaa yhä. Kuvatodisteita sitten.


Ensin odotellaan että tuleeko keppi vai pallo. Hypitään että "heitä heitä"

Menin ensin tallille että Ana malttaa tehdä tarpeensa. Sillä on semmonen tyyli että jos sitä leikittää ja riehuttaa se unohtaa tarpeidenteon ja keskittyy leikkiin.

Alla olevasta kuvasta huomaa hyvin että puku on suojaava. Masun alle ei pääse likaa, se on umpinainen mutta kuitenkin helppo pukea.


Heijastimetkin löytyy kun lenkkeillään että näkyy pienikin


Ja sitten siihen liikkuvuuteen. Todistusaineistoa keipinheitosta. Videolla olisi näkynyt parhaiten minkälaisia syöksyjä kepin perään tekee tämä 10 vuotias. Hyppii niin leikkisästi että meillä usein sydän läikähtää :`)Tässä vaiheessa tassut vielä ihan valkoiset. Menin hakemaan puuvarastosta puita että saataisiin vähän lisälämpöä kotiin. Kutsuin koiraa mukaani koska kyseessä kuulu kummitusvarasto :D. Ana juoksi tietysti siitä rapasimmasta kohdasta ja sai tassuilleen hiukan kuraa


Nämä pyyhkiytyy onneksi joka ulkoilun jälkeen kätevästi pyyhkeeseen kuistilla ennen sisälle tuloa.

Suosittelen kaikkien pitkäkarvaisten ja VALKOISTEN koirien omistajille!

Ps, meiltä on kuivalla säällä kyselty lenkillä että "Miten te saatte pidettyä teidän koiran noin valkoisena?" Ja me asutaan vielä kurapihassa jossa on hevoset ja lantalava..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti