Vuosi 2014

Vuosi 2014

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Sunnuntaita vietellen

Tänään käytiin Onan kanssa ratastamassa lähipelloilla. Brudille tuli ostettua vuoden alusta satula. Koe ajettiin satulaa tänään ja se tuntui hyvältä istua ja istui myös ponille mitä parhaiten.

Molemmat hevoset olivat pakkasesta virkeänä ja Brudin liikutusta ollaan vasta alettu aloitella syksyisen onnettomuuden jälkeen. Kyllä siellä lenkillä peräpää lensi molemmilla hevosilla kiitettävästi. Mentiin ilmeisesti liian hiljaa...

Hiljaa hyvä tulee, tässäkin asiassa. En meinaa riskeetata jalan parantumista hevosen liukastumisella tai kaatumisella joten hitaasti mennään kevättä kohti kuntoa kohotellen.

Kotona ollaan pidetty leivinuunia ja kaminaa päällä viikonloppuna koska ollaan pelokkaita tulevasta sähkölaskusta. :D No, ei me oikeastaan olla koska ollaan tehty kaikkemme lämmittääksemme puilla niin paljon kun mahdollista.


Vuoden 2014 ensimmäiset tulppaanit! Miten se onkin niin hankalaa löytää valkoisia tulppaaneja? Olen etsinyt valkoisia tulppaaneja sittarista jokaisella perjantain ostosreissulla mutta tuloksetta. Perjantaina saimme omat valkoisemme, niin ihanan keväisiä.Harmaat tabletit ovat löytyneet tarjoustalosta


Keittiössä ihanaa valoa heti aamusta


Laitoin ratsastuksen jälkeen lihan uuniin. Vaatimaton 4 tunnin paistoaika :)


Olohuoneessa tykkään polttaa kynttilöitä jo aamusta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti