Vuosi 2014

Vuosi 2014

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uudenvuoden illasta

Huh ja helpotus. Uusivuosi on takana ja kaikki hyvin. Kuuden jälkeen Aletta jonkinverran juoksi ja oli hermostunut, ei syönyt heiniään ja vaelteli. 24.00 kun pahimmat raketit paukkuivat olimme Petrin kanssa hevosten turvana. Heittelin hepoille kuppiin kuivaa leipää ja pikkasen prixiä. Kumpikaan ei leivän jälkeen ollur enää mistään muusta kiinnostunut. Ei riehumista eikä vaaratilanteita. Poni osottautui taas mahtavaksi itsevarmaksi itsekseen. Hän ei viitsinyt yhtään rakettia edes katsoa, nautti vaan vapaasyönti-illasta kun heinää oli tarjolla runsaasti ettei pelko hiivi poniinkin. Voin kertoa että ei hiipinyt. Pahimman pelon aiheutti vanerilevy jota pelkäsi jo muutamalla juoksuaskeleella kun pete toi sen tarhaan. Tuotiin levy syöntialustaksi ettei mene hiekkaa masuun kun Aletalla on isompi fiideri omalla puolellaan.

No, mennäänpäs nyt niihin ruokatarjoiluihin.

Katoin tarjottimelle kaikki kulhot raclettea varten


Ja sitten kaikki nämä täynnä grillattavia 


Tarjolla oli nautaa, nakkeja, kurkkuja, pikkutomaatteja, paprikaa, raclette juustoa, maalaisleipää, nugetteja ja lihapullia. 


Näissä tunnelmissa on hyvä jatkaa vuotta eteenpäin. Lupauksia ei tehty mitään suurempia. Jotain pieniä ehkä mutta ne jääköön salaisuudeksi :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti