Vuosi 2014

Vuosi 2014

perjantai 3. tammikuuta 2014

Tyttöjenpäivä

Tänään ollaan taas kaksin kotona. Pete on hommissa muualla. Tyttöjenpäivä päätettiin anskun kanssa aamulla. Ana on saanut harjauksen furminaattorilla (koiran turkkikin uskoo vahvaan kevään tuloon ja on päättänyt irrottaa ylimääräisen talvikarvan). Minä ajattelin ensin ottaa kupin teetä. Uusi lempparini on liptonin vanilija karamelli. Mainoksen uhreina ollaan tietysti ostettu ne muutkin. Mustikkamuffinssi ja mansikka kuppikakku. Karamelli on parhaimman makuinen ja oikeasti maistuu siltä mitä lupaa, muut ihan hyviä mutta emme ehkä osta uudelleen niitä.


Tyttöjenpäivään kuuluu olennaisena osana telkkarista kaikkien hömppäohjelmien katsomien Häät sulhasen tapaan oli tämän päivän viihdykkeenä. Lääkärit toimii myös hyvin.


Posliinilusikka tuli yhdestä lahjamukin mukana jonka sain lahjaksi töistä. Sopii tähän settiin kuin olisi tälle tehty.Eikä hemmottelupäivä ole mitään ilman kasvonaamioita. Kaikki nämä sain joulukuun aikana joulusukastani


Ja koska minä hörpin teetä ja katselen ohjelmia on Anakin saatava juomansa. Vettä niinkun aina mutta nykyään hienosta tyttöjen kupeista. Peten joululahja Analle, kaksi posliinikuppia ruokaa ja juomaa varten.


Joku alusta pitää vielä löytää niin ei kastu lattiat juomapuuhissa.

Laittelin myös kynsiä tänään. Voisin kuvailla ihan erikseen juttua geelikynsien teosta. Nykyään minulla on vaan geelivahvistukset koska ne on tosiaan käytännöllisemmät töissä ja kotona ja pidän ne lyhyenä mutta saa niistäkin tehtyä kauniit ja näyttävät. Katsotaan ehtisinkö vielä vapaiden aikana kuvailemaan niistä jutun.

Tänään illalla katsotaan salatutelämät elokuva, käydään ruokakaupassa ja jos saan niin houkuttelen Peten myös hööksiin jos siellä olisi jotakin tarpeellista hyvässä alennuksessa. Ihottumaloimet olivat jokunen vuosi sitten alennuksessa mutta eivät enää myöhemmin ole olleet aleissa, niitä me tarvittaisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti